Νέα

Ζητούνται Ελευσίνιες/ιοι που αγαπούν το θέατρο, την ποίηση και το τραγούδι!

05.05.2021

Με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, η Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, καλεί ανθρώπους όλων των ηλικιών που ζουν ή κατάγονται από την περιοχή της Ελευσίνας – Μαγούλας να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους για να συμμετέχουν στην παράσταση “Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, που θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου. Άντρες, γυναίκες και παιδιά που αγαπούν την Ελευσίνα, το θέατρο, την ποίηση και το τραγούδι και επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδρομή της δημιουργίας μιας πρωτότυπης θεατρικής παράστασης, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους συντελεστές της παράστασης σε προγραμματισμένες συναντήσεις το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Μαΐου.

Με κεντρικό κριτήριο την διαθεσιμότητα όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά και τη δημιουργία ενός συνόλου ανθρώπων διαφορετικών φύλων, ηλικιών και ιστοριών θα γίνει η τελική επιλογή των ατόμων που θα πάρουν μέρος ως “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι“.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 06 Μαΐου 2021 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/4ywzrpe8

Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο 6956023573 – Διεύθυνση Ανάπτυξης και Συμμετοχής Κοινού καθημερινά από τις 10:00-18:00 ή στο artisticdirectorate@eleusis2021.eu