`
Δέσποινα Γερουλάνου

Δέσποινα Γερουλάνου

Πρόεδρος Δ.Σ.

Αργύριος Οικονόμου

Αργύριος Οικονόμου

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Δημήτριος Παπαγιάνναρος

Γραμματέας Δ.Σ.

Ο Δημήτρης Παπαγιάνναρος σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Οικονομολόγος & από το 2016 απασχολείται στο αντικείμενο του Εσωτερικού Ελέγχου σε εταιρεία Πληροφορικής.

Παλαιότερα, είχε απασχοληθεί στον τραπεζικό τομέα & στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, δρώντας συμβουλευτικά σε επίπεδο δημιουργικό αλλά & copywriting, αποτελώντας μέρος επικοινωνιακών ομάδων διοργανώσεων και προσώπων.

Από το 2017 συμμετέχει εθελοντικά στην ομάδα επικοινωνίας της Πολιτιστικής Διοργάνωσης «Γιορτές Ρόκκας» (Νομός Χανίων), που αποτελεί ένα από τα κορυφαία «Αυγουστιάτικα» πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας.

Είναι μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, από το 2016.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος & αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον Δήμο Ελευσίνας – Μαγούλας, από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Μαρία Παναγίδου

Μαρία Παναγίδου

Μέλος, Δ.Σ., Διευθύνουσα Σύμβουλος

Νικόλαος Βιλλιώτης

Νικόλαος Βιλλιώτης

Μέλος Δ.Σ

Γεώργιος Γεωργόπουλος

Γεώργιος Γεωργόπουλος

Μέλος Δ.Σ

Ευάγγελος Λίγγος

Ευάγγελος Λίγγος

Μέλος Δ.Σ.

Γεώργιος Λιόντος

Γεώργιος Λιόντος

Μέλος Δ.Σ.

Δήμητρα Πιπιλή

Μέλος Δ.Σ

Η Δήμητρα Πιπιλή έχει σπουδάσει Πολιτικές επιστήμες και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, με εξειδίκευση στην οργάνωση χορηγιών πολιτιστικών οργανισμών.

Έχει δουλέψει για περισσότερα από 20 χρόνια ως Υπεύθυνη χορηγιών και επικοινωνίας σε Εκδοτικούς οργανισμούς, μεγάλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, πολιτιστικούς χώρους, αλλά και ως ανεξάρτητος σύμβουλος σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Φοίβος Σακαλής

Φοίβος Σακαλής

Μέλος Δ.Σ

Νίκη (Μόνικα) Τσιλιμπέρδη

Μέλος Δ.Σ.

Η Μόνικα Νίκη Τσιλιμπέρδη γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας, (MA – Landascape Studies, Diploma – Information Technology for Culture). Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (τμήμα Γενικής Διοίκησης). Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων Ενημέρωσης και Πολιτισμού) με θέμα την αποτελεσματική οργάνωση πολιτιστικών συνεργατικών σχηματισμών.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές ανασκαφές στην Ελλάδα, την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία και έχει  εργαστεί ως ιστορικός τέχνης στους Οίκους Δημοπρασιών Μιχαλαριά και Christie’s καθώς και ως δημοσιογράφος για θέματα τέχνης. Μετά την αποφοίτησή της από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Είναι προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Σύγχρονης Δημιουργίας της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού. Aσχολείται με την ενίσχυση του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Τομέα, την πολιτιστική επιχειρηματικότητα, την προώθηση νέων συνεργατικών σχημάτων, τη δικτύωση των καλλιτεχνών, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και την ενίσχυση της πρόσβασης όλων των πολιτών σε πολιτιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έχει εκπροσωπήσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε πολλές επίσημες συναντήσεις στο εξωτερικό (Συμβούλιο της Ευρώπης, UNESCO, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πρωτοβουλία Αδριατικής Ιονίου κλπ) και τα τελευταία 10 χρόνια συμμετέχει ως εμπειρογνώμονας σε ειδικές ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα που σχετίζονται με τις Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες και την αναζήτηση χρηματοδοτικών πόρων, τη διευκόλυνση της εξωστρέφειάς τους και την προώθηση της καινοτομίας και της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας. Ήταν μέλος της συντακτικής ομάδας για την Έκθεση με τίτλο :“Ο ρόλος των δημόσιων πολιτικών στην ανάπτυξη επιχειρηματικών και καινοτόμων δυνατοτήτων στον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα” που δημοσίευσε το 2018 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είναι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη. Συμμετέχει, τόσο στη διοργάνωση όσο και ως ομιλήτρια, σε διάφορα συνέδρια που σχετίζονται με τον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάσκει για την αναπτυξιακή διάσταση του πολιτισμού στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.